Rana verzija The Elder Scrolls 6 je već igriva unutar Bethesda studija

0
83
rana-verzija-the-elder-scrolls-6-je-vec-igriva-unutar-bethesda-studija

Elder Scrolls je jedno od najvećih imena u RPG industriji, a ovaj serijal ove nedelje slavi svoju 30. godišnjicu. Da bi obeležili ovu priliku, Bethesda Game Studios je podelila malu novost.

Sa Elder Scrolls Online koji ide snažno i Elder Scrolls 6 koji je u razvoju, Bethesda Game Studios nagoveštava više informacija o ovom poslednjem. Prema njihovoj najnovijoj objavi na Twitteru, sledeće veliko izdanje je već igrivo.

Najnovija poruka sa Elder Scrolls profila zahvaljuje fanovima na podršci tokom svih ovih godina i takođe raspravlja o sledećem glavnom ulasku u franšizu. Bethesda Game Studios ponavlja da se na ovom projektu radi.

Ono što je još interesantnije je činjenica da je tim potvrdio da je rana verzija RPG-a već igriva.

Povratak u Tamriel i igranje ranih verzija nas ispunjava istom radošću.

-Bethesda Game Studio

Iako se očekuje da će proći prilično godina do lansiranja igre, ova izjava bi trebalo da bude ohrabrujuća za fanove. Elder Scrolls 6 bi mogao biti lansiran ranije nego što se očekuje ako Bethesda Game Studios već testira rane verzije.

Očekuje se da će Bethesda Game Studios nastaviti projekat sa mnogo većim ambicijama. U prošlosti, ova igra je nazvana krajnjim fantazijskim simulatorom. Izjava takođe nagoveštava da će Elder Scrolls 6 biti jednako zabavan kao i prethodne igre.

Stoga, fanovi bi trebalo da se osećaju kao kod kuće dok se upuštaju u nove avanture koje čekaju u šestom glavnom naslovu.

Elder Scrolls 6 sada ide punom brzinom napred nakon izlaska Starfield. Ovo izdanje je važan naslov jer je Bethesda Game Studios izgubila dosta svog ugleda nakon lošeg Fallout 76 i prosečnog Starfield.

Happy 30 years of The Elder Scrolls: pic.twitter.com/dvCiFnZo6T

— Bethesda Game Studios (@BethesdaStudios) March 25, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More