Ako bi Džejms Bond bio zdravstveni fanatik, nosio bi Withings ScanWatch Nova

0
54
ako-bi-dzejms-bond-bio-zdravstveni-fanatik,-nosio-bi-withings-scanwatch-nova

Digitalno ne znači uvek moderno. To je činjenica. S tim u vezi, ne dopada se svima ideja pametnog sata sa lažnim tradicionalnim dizajnom sata. Šta ako možete imati najbolje od oba sveta? Funkcionalnost pametnog sata uz sat koji izgleda kao modni sat? Ili, konkretno, pametni sat fokusiran na zdravlje i wellness, a da ne izgleda kao pametni sat?

E pa, zategnite se, zaljubljenici u zdravlje i stil: Withings je duboko uronjen u svet gde se zdravlje susreće sa haute couture, sa lansiranjem ScanWatch Nove. Da, dobro ste čuli, zdravlje i haute couture – dve stvari koje nikada ne biste očekivali u istoj rečenici. Iako to nije prvi put od ove marke, ovo je prvi put da izgleda tako luksuzno i pun kliničke preciznosti.

ScanWatch Nova

Withings ScanWatch Nova nije samo bilo koji sat; to je luksuzni ronilački sat koji pliva sa tehnologijom praćenja zdravlja. Zamislite da pratite svoje srce sa EKG, pratite nivo kiseonika, a čak i temperaturu tela 24/7, sve dok nosite sat koji izgleda kao da je upravo kročio sa Milanskog modnog šetališta.

To nije samo u vezi sa dobrim izgledom. ScanWatch Nova je puna funkcija dizajniranih da vas održe u vrhu igre sa svojim zdravljem. Od napredne analize sna do sveobuhvatnog praćenja aktivnosti koje zna da li plivate ili se vozite biciklom, ovaj sat ima sve. I sa fenomenalnom trajnošću baterije koja traje duže od mesec dana, spremni ste za epsku avanturu bez stalnog traženja najbliže utičnice – ako uopšte ponesete punjač!

Obučen da impresionira u keramici i nehrđajućem čeliku, sa brojčanikom koji sija svetlije od vaše budućnosti, ScanWatch Nova je Džejms Bond među zdravstvenim satovima. Spreman je za bilo koju misiju, bilo da je to ronjenje u dubokom plavom moru ili osvajanje borda. I sa trakama koje se lako menjaju, možete preći iz režima teretane u režim glamura u tren oka.

ScanWatch Nova

ScanWatch Nova je savršen dodatak za vašu ruku. Sa cenom od 600 dolara, to je modni komad koji kaže: „Brinem o svom zdravlju.“

Read More