Star Wars Jedi: Survivor dolazi na EA Play (i Game Pass) ove nedelje

0
72
star-wars-jedi:-survivor-dolazi-na-ea-play-(i-game-pass)-ove-nedelje

Približavamo se godišnjici od lansiranja Star Wars Jedi: Survivor, odličnog nastavka Respawn-a na Jedi: Fallen Order. U ovom trenutku, mnogi raniji problemi sa performansama igre su ispravljeni i sada se igra pridružuje EA Play biblioteci.

Dok igrači na PC-u mogu da se pretplate na EA Play Pro da bi dobili pristup novim igrama od prvog dana, korisnici konzola imaju pristup samo osnovnoj verziji EA Play, koja dobija novije igre do godinu dana nakon lansiranja. Sada, neposredno pred godišnjicu igre, ona će se pridružiti EA Play.

S obzirom da je EA Play dostupan na PC-u preko EA App, Steama i čak Game Passa, mnogi će imati lak i jeftin pristup biblioteci sadržaja. Iako Star Wars Jedi: Survivor nije mala igra, sa nekim vremenom provedenim za vikend, trebalo bi da se može završiti u roku od jednog meseca ako ne želite da ostanete pretplaćeni dugo.

EA Play je takođe dostupan na obe PlayStation i Xbox konzole, i trenutne i prethodne generacije, iako je Star Wars Jedi: Survivor još uvek igriv samo na platformama trenutne generacije. Igra će biti dostupna preko EA Play počevši od 25. aprila. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More