PC Press video: Koliko se isplati investirati u zlato u Srbiji? | Georgi Hristov, Tavex

0
55
pc-press-video:-koliko-se-isplati-investirati-u-zlato-u-srbiji?-|-georgi-hristov,-tavex

Šta je investiciono zlato, kako je najbolje investirati i sačuvati imovinu od konstantne svetske inflacije, zašto je novac izgubio zlatni standard i šta to znači za novčane tokove su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Georgijem Hristovim, CEO, Tavex.

PCPress.rs Image

Tavex je finansijska grupacija osnovana 1991. godine sa ciljem pružanja usluga u oblasti plemenitih fizičkih metala i deviznih poslova. Kompanija je 2009. došla u Bugarsku kao deo Estonian Tavex Groupa. Danas je jedan od lidera u ovom segmentu sa dva miliona klijenata godišnje, uključujući fizička lica, bogate pojedince, kompanije različitih veličina i finansijske institucije. Godine 2019. otvorili su prvu kancelariju u Rumuniji, a 2022. i u Srbiji. Kompanija danas ima sedam predstavništava u Bugarskoj i više od 30 u još 12 zemalja (UK, Mađarska, Danska, Švedska, Norveška, Letonija, Estonija, Finska, Poljska, Rumunija, Bugarska…). Tavex Group tim broji preko 250 ljudi, a Georgi Hristov je član Tavex tima već osam godina. Direktor je kompanije za srpsko tržište, na koje je Tavex ušao u januaru 2022. U Tavex-u u Srbiji pored Georgija radi niz vodećih stručnjaka za ulaganje u zlato, koji često rade ekonomske analize koje se mogu pročitati na sajtu.

Ceo video intervju sa Georgijem možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.