BMW Srbija – zvanični partner 37. Comtrade Beogradskog maratona

0
61
bmw-srbija-–-zvanicni-partner-37.-comtrade-beogradskog-maratona

BIZIT plus

PCPress.rs Image

BMW Srbija zvanični je partner 37. Comtrade Beogradskog maratona, a najnovija i potpuno električna BMW vozila predvodiće čak 13.000 trkača iz 73 zemlje na putu do cilja. Jedna od najprestižnijih sportskih manifestacija u regionu i BMW prepoznali su važnost promocije ekološki pogodnih rešenja mobilnosti.

PCPress.rs Image

Kao lider u oblasti inovacija u automobilskoj industriji, BMW želi da podstakne očuvanje životne sredine, te da doprinese smanjenju emisija i zaštiti prirodnih resursa uz promovisanje električnih vozila.

Specijalno za 37. Comtrade Beogradski maraton satove za merenje vremena će nositi potpuno električni modeli BMW i7, BMW i5, BMW iX, BMW i4, dok će za prevoz učesnika biti obezbeđena posebna BMW flota koja obuhvata i potpuno nove električne modele BMW i5 i BMW iX1, koji su od nedavno dostupni i na našem tržištu.

PCPress.rs Image

Direktoru Beogradskog maratona, Darku Habušu, ključeve BMW automobila predao je direktor brendova BMW i MINI, Zoran Mihajlović, poželevši uspešnu manifestaciju organizatorima i takmičarima.

Kroz partnerstvo sa Beogradskim maratonom, BMW Srbija ohrabruje ideju o značaju ekološki prihvatljivih rešenja, kako bi se inspirisala i motivisala lokalna zajednica u pravcu očuvanja životne sredine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.