Prison Architect 2 ponovo odložen, samo par nedelja pre izlaska

0
52
prison-architect-2-ponovo-odlozen,-samo-par-nedelja-pre-izlaska

Prison Architect je bio ogroman hit kada je prvi put objavljen. Za nastavak, developeri idu u drugom pravcu sa 3D grafikom, umesto 2D crtanim stilom prve igre. Nažalost, iako je igra trebala da stigne uskoro, odlaganja su igru odložila za nekoliko meseci.

Prison Architect 2 je prvobitno bio planiran za mart, ali je na kraju odložen do maja. Sada, samo nekoliko nedelja pred novi datum izlaska, igra je odložena za značajnije vreme, pomera se na 3. septembar.

U izjavi, Paradox Interactive je potvrdio da su problemi vezani za upotrebu memorije kočili igru, uzrokujući neočekivane probleme sa stabilnošću. Ovi problemi bi se češće pojavljivali na konfiguracijama PC-a sa niskim specifikacijama, a s obzirom da je originalna igra mogla da se pokrene na skoro svakom PC-u, Paradox želi da osigura da može da održi zahteve sistema pod kontrolom za nastavak.

Iako je verzija igre spremna za PC i konzole, igra će biti odložena još četiri meseca. Problemi sa stabilnošću često mogu dovesti do dodatnih neočekivanih grešaka za igrače, što može izazvati velike probleme pri lansiranju igre. Imajući to na umu, ovo odlaganje je nesumnjivo najbolje rešenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More