The Crew Motorfest završava Epic Store ekskluzivitet narednog meseca

0
95
the-crew-motorfest-zavrsava-epic-store-ekskluzivitet-narednog-meseca

Tokom protekle godine ili tako nešto, Ubisoft je polako ali sigurno počeo da donosi svoje ekskluzivne naslove sa Epic Games Store / Ubisoft Connect na Steam. Nakon što su sledili Assassin’s Creed Valhalla, The Division 2 i Scott Pilgrim vs The World, Ubisoft’s The Crew Motorfest je konačno spreman da stigne na platformu sledećeg meseca.

Sa 3. sezonom za The Crew Motorfest koja je u punom jeku, Ubisoft je na Twitteru otkrio da će prošlogodišnji The Crew Motorfest stići na Steam malo više od 6 meseci od svog početnog datuma izlaska – dolazeći na Valveovu prodavnicu 18. aprila.

Stranica igre na Steamu je sada aktivna, sa fanovima koji mogu da dodaju igru na svoju listu želja. Do sada nije navedena cena – iako je igra trenutno na prodaji sa 50% popusta preko Epic Games Store što znači da će Ubisoft verovatno ponuditi neki popust pri lansiranju kada stigne na Steam.

Za neupućene, The Crew Motorfest je treći ulazak u Ubisoftovoj franšizi arkadnih trkačkih igara koja se razlikovala od konkurencije time što je igračima omogućila da preuzmu kontrolu nad čitavim nizom vozila, ne samo automobila.

Osim toga, besprekoran način na koji možete preći sa automobila na čamac ili avion znači da postoji vrlo malo vremena za čekanje – što je odlično za ovaj trkački serijal.

Biće zanimljivo videti kako će igra komercijalno performirati nakon njenog izlaska na Steamu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More