Larian već radi na 2 nova projekta

0
61
larian-vec-radi-na-2-nova-projekta

Larian je već potvrdio da neće raditi na narednoj Baldur’s Gate igri, niti na ekspanzijama za Baldur’s Gate 3. Umesto toga, studio će se fokusirati na druge projekte, sa dve nove igre na putu, za koje osnivač studija, Swen Vincke, tvrdi da su Larianovo “najbolje delo ikada”.

S obzirom na uspeh Baldur’s Gate 3, vest da će Larian nastaviti dalje je iznenađenje. Međutim, izveštano je da se studio sukobio sa Wizards of the Coast, vlasnikom licence, koji sada traži novi studio sa kojim će se udružiti za buduće Baldur’s Gate igre.

Larian je tokom godina postao sve jači, sa Divinity Original Sin 1&2 koji su oba dobila visoke pohvale. Sa Baldur’s Gate 3, studio je prešao na potpuno novi nivo, osvojivši mnoge nagrade za igru godine i prodavši milione kopija na PC-u i konzoli.

Larian sada radi na dve nove “velike i ambiciozne” igre, kako je izvestio Eurogamer. Na kraju najnovijeg ažuriranja developera za Baldur’s Gate 3, osnivač studija, Swen Vincke, dodao je poruku koja kaže da su projekti na kojima timovi sada rade njihovo “najbolje delo ikada”. Ne znamo kada će Larian zvanično najaviti svoju sledeću igru, i prerano je reći da li će se prvo izdati u Early Access formi kao prethodne igre kompanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More