Resident Evil 5 Remake bi uskoro mogao biti predstavljen

0
62
resident-evil-5-remake-bi-uskoro-mogao-biti-predstavljen

Resident Evil franšize postala je poznata po svojim karakterističnim remejkovima u poslednjih nekoliko godina, pri čemu je prošlogodišnji Resident Evil 4 bio najbolji primer modernog rada Capcoma na nekada omiljenom klasiku.

Prema curenjima informacija i izveštajima, izdavač se trenutno fokusira na Resident Evil 9 zajedno sa budućim remejkovima. Prethodno je ugledni insajder otkrio da je trenutno u razvoju pet projekata.

Veruje se da je jedan od njih Resident Evil 5 Remake, a aktivnost na Steamu sugeriše da će ovaj projekat biti otkriven ranije nego što se očekivalo.

PRE-Alarabiya na X/Twitter je primetio promene u vezi sa Resident Evil 5 na SteamDB.

Igra je nedavno dobila tri ažuriranja pre izlaska Resident Evil 4 Remake Gold Edition, što uključuje uklanjanje imena igre, osnovne igre i datuma izdanja sa Steama.

Capcom nije ažurirao ovaj određeni unos neko vreme, i čini se čudno da izdavač vrati i napravi promene nakon tri godine. Međutim, posmatrajući prethodne trendove, gaming gigant je uradio isto sa Resident Evil 4 pre otkrivanja remejka.

Povezujući tačke, čini se da Capcom ide ka otkrivanju Resident Evil 5 Remake.

U prošlosti, Capcom je promenio naslov Resident Evil 4 u Resident Evil 4 (2005) na Steamu. Ovo je urađeno kako bi igrači mogli da razlikuju remejk od originalnog naslova samo čitajući imena.

S obzirom da Capcom izgleda menja ime u najnovijim ažuriranjima na Steamu, izgleda da radi isto za Resident Evil 5. Iako je malo verovatno da će Resident Evil 5 Remake stići ove godine, igra bi mogla biti najavljena ili zvanično potvrđena 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More