Amazon radi na Tomb Raider TV seriji

0
49
amazon-radi-na-tomb-raider-tv-seriji

Nakon što je stekao Crystal Dynamics i Tomb Raider franšizu, Embracer Group je brzo sklopio dogovor sa Amazonom da objavi sledeću Tomb Raider igru. Uvek smo pretpostavljali da je ovo prvi korak ka tome da Amazon stekne TV prava za Prime Video, ali sada je to potvrđeno. Danas je Amazon zvanično najavio da je naručio novu seriju na osnovu franšize Tomb Raider.

Tomb Raider TV serija će biti napravljena u saradnji između Crystal Dynamics i Amazon MGM Studios. Seriju će pisati i producirati Phoebe Waller-Bridge, koja je prethodno imala udela u serijama poput Killing Eve, i filmovima poput James Bond: No Time to Die.

Tomb Raider će premijerno biti prikazan isključivo na Prime Video u više od 240 zemalja i teritorija širom sveta. Govoreći o novoj seriji, potpredsednik Amazon Games, Christoph Hartmann, rekao je: “Sa sjajnom franšizom, mogućnosti su beskrajne. Bogatstvo i dubina fikcije omogućavaju seriji Tomb Raider sa Prime Video i video igri od Amazon Games da ispričaju odvojene priče o avanturama Lare Croft. Počastvovani smo što je Crystal Dynamics poverio Amazonu ovu čuvenu franšizu, i radujemo se da vidimo gde će nas ova saradnja odvesti”.

Pored ove TV serije, Amazon takođe nastavlja da radi sa Crystal Dynamics na sledećoj Tomb Raider igri, koja će biti izdata za konzole i PC. Trenutno, ako ste član Amazon Prime, možete se upustiti u najnoviju Tomb Raider trilogiju besplatno preko Prime Gaming.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More