GTA 6 datum izlaska zakazan za jesen 2025. godine!

0
75
gta-6-datum-izlaska-zakazan-za-jesen-2025.-godine!

Izdavač Take-Two Interactive je najavio da će GTA 6 biti lansiran u jesen 2025. godine. Igra je prethodno samo bila potvrđena za neodređeni ‘2025’ prozor za izlazak.

Kao deo svog najnovijeg finansijskog izveštaja, Take-Two kaže: “Naša prognoza odražava sužavanje prethodno utvrđenog prozora Rockstar Gamesa od kalendarske 2025. do jeseni kalendarske 2025. za Grand Theft Auto VI. Veoma smo sigurni da će Rockstar Games pružiti neuporedivo iskustvo zabave, a naša očekivanja za komercijalni uticaj naslova nastavljaju da rastu.”

Izveštaj sa portala Kotaku od kraja prošle godine sugerisao je da je igra prvobitno bila ciljana za lansiranje početkom 2025. godine, mada bi sa razvojem “koji zaostaje” mogla biti odložena za kraj 2025. ili čak 2026. godine. Pretpostavljajući da je izveštaj tačan, čini se da je razvojni tim Rockstar pronašao srednji put koji i dalje ispunjava prozor 2025. godine najavljen u debi trejleru igre.

Detektivi Rockstara su prilično sigurni da bi uskoro mogli biti otkriveni neki dodatni podaci o GTA 6, a ako izdavač igre sada naglašava prozor za lansiranje, sigurno bi mogli biti u prilici za više informacija. Raspored Summer Game Fest-a za 2024. godinu dolazi vrlo brzo, mada je Rockstar istorijski izbegavao velike industrijske događaje za svoje otkrića u korist marketinga po svojim uslovima. Ako postoji igra dovoljno velika da zahteva svoju sopstvenu pažnju, to je sigurno Grand Theft Auto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More