Procureli novi detalji o sledećoj Valve igri, navodno će se zvati Deadlock

0
107
procureli-novi-detalji-o-sledecoj-valve-igri,-navodno-ce-se-zvati-deadlock

Zvuči kao bućkuriš svih mogućih žanrova.

Kako saznajemo od insajdera Gabe Follower, novi Valve projekat će se zvati Deadlock. Ranije poznat kao Citadel i Neon Prime, Deadlock će navodno biti hero shooter iz trećeg lica. Igraće se 6v6 na ogromnoj mapi sa četiri lejna, što znači da će sadržati mehanike MOBA igara. Heroji će moći da koriste iteme, magije i tower defence mehanike.

Izgled igre je inspirisan Dotom 2. Takođe se navodi da će imati steampunk estetiku i travel mehanike nalik na Bioshock Infinite. U ranijoj fazi razvoja, Valve je navodno želeo da igra stilski bude bliža sci-fi žanru, konkretno Portalu i Half-Life-u.

”Deadlock je praktično mešavina Dote 2, TFT 2, Overwatcha, Valoranta, Smite-a i Orcs Must Die”.

Basically, fast-paced interesting ADHD gameplay. Combination of Dota 2, Team Fortress 2, Overwatch, Valorant, Smite, Orcs Must Die.

Hero design pretty much inspired by Dota universe. Main map references modern steampunk European city (little bit like Half-Life). Initially game…

— ‎Gabe Follower (@gabefollower) May 16, 2024

Ništa od ovoga nije zvanično potvrđeno, tako da bi ove glasine trebalo uzeti sa rezervom. Verujemo da će Valve najaviti Deadlock potpuno iznenadno, kao što je bio slučaj sa Half-Life: Alyx.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More