Sucker Punch radi na više projekata pored Ghost of Tsushima 2

0
91
sucker-punch-radi-na-vise-projekata-pored-ghost-of-tsushima-2

Izlazak Ghost of Tsushima 2020. godine stavio je PlayStation studio Sucker Punch Productions na mapu, podižući ih na gornji ešalon first-party razvojnih timova PlayStation. Dok fanovi nestrpljivo čekaju neizbežno izdanje Ghost of Tsushima 2, izgleda da studio zapravo može imati više projekata na vatru.

Obraćajući se svom YouTube kanalu, poznati insajder industrije Jeff Grubb ponudio je ažuriranja o brojnim projektima i glasinama koje su fanovi tražili.

Kada su ga pitali da li Sucker Punch Productions radi na nečemu više od samo Ghost of Tsushima 2, Grubb je rekao:

“Nadam se da ćemo videti nešto od Sucker Puncha što uzrokuje da Ghost of Tsushima 2 traje malo duže nego što smo očekivali i moja nada je nešto sa Sly Cooper. [To nije] potvrđeno, ništa takvo, ali to je spekulacija. Ali [postoji] definitivno dim tamo. Možda gde ima dima ima i vatre. Nadamo se da ćemo saznati.”

Prema pouzdanom novinaru Jason Schreieru, trenutno nije u toku rad na igri Sly Cooper. To, međutim, ne znači da Sucker Punch ne radi na više igara na različitim fazama produkcije, čak i ako su obično “studio sa jednim projektom”

Pre ogromnog uspeha GoT, Sucker Punch je bio najpoznatiji po franšizi InFamous – nepravedno potcenjenoj seriji otvorenih svetskih sandbox igara sa zabavnim i jedinstvenim mehanikama kretanja i borbe – uz zanimljiv karmički sistem. Ako Sucker Punch planira da se vrati jednom od svojih starijih franšiza, nadamo se da je to InFamous.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More