Nove glasine upućuju da je u izradi Bloodborne Remake

0
59
nove-glasine-upucuju-da-je-u-izradi-bloodborne-remake

Bloodborne je bio među prvih nekoliko hitova za konzolu prethodne generacije Sonija. Nakon uspešne tradicije i trenutne popularnosti FromSoftware, fanovi su počeli da zahtevaju remaster igre za konzole trenutne generacije i računare.

Iako su tokom godina postojale mnoge glasine o novoj verziji Bloodborne, sada je verodostojni izvor informacija tvrdio da PlayStation radi na rimejku igre.

PlayStation je nedavno obnovio igre poput The Last of Us Part 2. To je zbunilo fanove koji veruju da Bloodborne treba ovakav tretman.

Ova informacija dolazi od I’m a Hero Too/Head on the Block, verodostojnog izvora informacija sa Resetera, koji je ranije procureo detalje o različitim Persona igrama.

Bivši novinar je nedavno tvrdio da je PC port Bloodborne bio u razvoju pre mnogo godina. I’m a Hero Too je potvrdio ovu informaciju, navodeći da je projekat praktično sada ponovo pokrenut.

Međutim, izvor informacija je siguran da igra neće biti izdata za trenutnu generaciju PlayStation konzola. On je izjavio:

“Bluepoint je imao posao, samo u fazi planiranja. To je bio njihov sledeći projekat.”

On tvrdi da se očekuje da će remake stići na PS6, iako se razvoj možda pomaknuo dalje od Bluepoint Games.

Izvor informacija tvrdi da je Sony odložio izdavanje igre na PC-u i sada je zainteresovan za potpuni remake. Takođe veruje da je brod za osnovni remaster već otplovio, pa je izdanje na PS5 malo verovatno.

To bi moglo značiti da bi Bloodborne mogao biti naslov za pokretanje PS6, stavljajući ga u sličan položaj kao Demon’s Souls Remake iz 2020. godine.

Nedavno je i tvorac God of War izjavio da je čuo o ponovnom izdanju Bloodborne od Sonija. Stoga, čini se da većina curenja informacija ima zajedničku temu: nešto moderno za igru je u pripremi.

Bloodborne je jedna od retkih first-party Playstation igara bez nadogradnje na PS5 trenutno. Iako su mnogi mislili da Sony ne mari za ovu franšizu, gaming gigant bi mogao imati potpuno drugačije planove za franšizu ako je ova glasina tačna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More