Stellar Blade je instant hit – Milion prodatih primeraka za 24 časa

0
79
stellar-blade-je-instant-hit-–-milion-prodatih-primeraka-za-24-casa

Stellar Blade je dobio sjajan prijem od fanova i publike. Naslov leti sa polica i prodaje se kao alva na digitalnoj prodavnici. Ovaj performans je postavio scenu za 1 milion prodaja u roku od 24 sata.

Shift Up još uvek nije objavio zvaničnu cifru prodaje.

Našu recenziju igre pročitajte na ovom linku

Međutim, Zuby Tech ističe da se Stellar Blade dobro prodaje u više od jedne regije. Prema nalazima korisnika, igra je na vrhu Amazonovih grafikona u regijama poput SAD, UK, Kanade, Nemačke i drugih.

Kada se sve to stavi na jedno mesto, igra je verovatno zabeležila impresivnu prodaju prvog dana. Štaviše, bila je najprodavaniji naslov na digitalnoj PlayStation prodavnici pred lansiranje. Sve ovo zajedno je verovatno proizvelo cifre blizu 1 miliona ili više.

Međutim, određeni korisnici su počeli da vraćaju svoje digitalne kupovine. Peticija je takođe stekla podršku usred kontroverze o potencijalnoj cenzuri za Stellar Blade.

Ako Stellar Blade dostigne 1 milion prodaja za samo jedan dan, očekujemo da će Shift Up uskoro objaviti najavu.

Uz slične naslove kao što je Lies of P, ovo izdanje označava veliki korak napred za korejske developere dok se upuštaju u konzolne igre. Uspeh može čak i podstaći Shift Up da stvori nastavak.

Stellar Blade Showing Extremely Strong Perfomance Should Easily Hit 1 Million Copies Sold In 24 Hours!#StellarBlade #PlayStation #SonyXDev #ShiftUp @StellarBlade @Sony_XDEV @jamm3rd pic.twitter.com/cf7HLFkn1J

— @Zuby_Tech (@Zuby_Tech) April 25, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More