PLAY! 179 – MAJ 2024

0
58
play!-179-–-maj-2024

179. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Adaptacije video igara za druge medije, primarno TV serije i filmove, dugo su bile sinonim za škart. Situacija se drastično poboljšala u poslednjih nekoliko godina, a o tome svedoči novopečena TV serija bazirana na legendarnoj Fallout franšizi. Ne želimo sada da otkrivamo nikakve detalje – naše utiske možete pročitati na narednim stranicama!

Iz jednog distopijskog sveta u drugi, isprobali smo našu igru meseca, Stellar Blade, koja zaslužuje sve pohvale. Imajte na umu da se ovaj naslov ističe u svakom mogućem aspektu – ne samo estetskom!

I dalje se nismo makli iz postapokaliptičnog settinga. U 179. broju Play! časopisa možete pročitati i dve recenzije iz domaće kuhinje. Beogradski Demagog Studio je za PC nedavno objavio The Cub i Highwater, igre koje su smeštene u istom univerzumu kao i njihov debitantski Golf Club: Wasteland. Sve ove igre odišu karakterističnim stilom Demagog Studija, koji je sada već poznato ime u indie krugovima. Nadamo se da nećemo morati dugo da čekamo na njihov sledeći projekat!

Na temu esporta u Srbiji, nedavno se završio ovogodišnji ciklus nacionalnih kvalifikacija za Svetski Esports Šampionat, koji se u novembru održava u Rijadu. Imali smo priliku da popričamo sa našim eFootball reprezentativcem, Markom ”Roksa” Roksićem, koji će treću godinu zaredom predstavljati Srbiju na prvenstvu u esportu.

Želimo Marku puno sreće, a vama želimo srećne prvomajske i uskršnje praznike!

179. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More