Gameloft radi na Dungeons and Dragons igri za konzole i PC

0
56
gameloft-radi-na-dungeons-and-dragons-igri-za-konzole-i-pc

Gameloft, poznat po razvoju raznih popularnih mobilnih igara i Disney Dreamlight Valley, nedavno je najavio partnerstvo sa Hasbro da bi stvorio novu Dungeons & Dragons igru postavljenu u Forgotten Realms univerzumu.

Igra obećava da će biti kombinacija preživljavanja, simulacije života i akcione role-playing igre, fokusirajući se na imerzivnu kampanju vođenu pričom prepunu avanture, drugarstva i opasnosti. Prva promotivna slika igre prikazuje grupu avanturista kako gledaju na udaljeni dvorac sa brda, postavljajući ton za putovanje koje čeka.

Prema developeru, igra će imati jedinstvenu kooperativnu igru koja kombinuje survival mehanike u realnom vremenu sa bogatim narativnim elementima Dungeons & Dragons serijala. Igrači mogu očekivati kampanju koja ih izaziva da izdrže kroz teške susrete, oslanjajući se na svoje drugove za podršku i pomoć na svakom koraku.

Razvijen od strane Gameloft Montreal, studija iza Disney Dreamlight Valley i LEGO Star Wars: Castaways, nova igra se trenutno razvija za PC i konzole. Datum izlaska još nije objavljen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More