Aspyr odgovorio na užasno lansiranje Star Wars: Battlefront Classic kolekcije

0
47
aspyr-odgovorio-na-uzasno-lansiranje-star-wars:-battlefront-classic-kolekcije

Prošle nedelje, Star Wars: Battlefront Classic Collection je imao vrlo razočaravajuće lansiranje. Igrači su se prijavili u igru da bi pronašli mali broj dostupnih servera, bagove i nerazumno veliku veličinu instalacije od preko 70GB. Sada je Aspyr progovorio o nekim problemima igre, obećavajući ispravke.

Aspyr se osvrnuo na situaciju na svojoj veb stranici, rekavši: “Prilikom lansiranja, doživeli smo kritične greške sa našom mrežnom infrastrukturom. Rezultat je bio neverovatno visok ping, greške u uparivanju, padovi sistema i serveri se nisu pojavljivali u pretraživaču. Od lansiranja, radimo na rešavanju ovih problema i povećanju stabilnosti mreže, i nastavićemo naše napore dok naša mrežna infrastruktura ne bude stabilizovana da bi se sprečili dalji prekidi.”

Još uvek nema vremenskog okvira za ispravke, ali više igrača je imalo uspeha u ulasku u multiplayer mečeve. Nažalost, veza je često loša, ali se nadamo da će to biti ispravljeno tokom narednih nekoliko dana.

Aspyr nije obratio pažnju na veličinu instalacije igre, koja iznosi preko 70GB na PC-u, što mnogi pripisuju upotrebi AI skaliranja igre. Za poređenje, originalne igre zauzimaju manje od 25GB zajedno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More