Dragon’s Dogma 2 kampanja traje oko 37 sati

0
67
dragon’s-dogma-2-kampanja-traje-oko-37-sati

Ova godina je već poslastica za ljubitelje RPG-a, sa izdanjima poput Persona 3 Reload, Final Fantasy 7 Rebirth, i Like a Dragon: Infinite Wealth. Capcom se pridružuje ovoj grupi 22. marta, izdajući Dragon’s Dogma 2.

Igra je nedavno dobila nove preglede, potvrđujući detalje poput frejmrejta. Pored toga, Capcom navodi da će ovaj RPG zauzeti najmanje 37 sati vašeg vremena za igranje. Direktor igre, Hideaki Itsuno, otkrio je dužinu putem intervjua sa GameInformerom. Opisao je da se dužina priče nije mnogo promenila od prethodnika, potvrđujući da fanovi treba da očekuju slično vreme igranja.

Vreme igranja ne bi trebalo da se dramatično menja od prve igre.

-Hideaki Itsuno

To znači da će za Dragon’s Dogma 2 biti potrebno oko 37 sati da se završi. Kao i svaki drugi RPG, završetak glavne priče će ekvivalentno samo zagrebati površinu, sa još više sadržaja koji čeka igrače.

Direktor Hideaki Itsuno potvrđuje da je mapa preplavljena zanimljivim NPC-ima, zadacima i područjima za istraživanje. Stoga, ovo vreme igranja može se udvostručiti ili čak utrostručiti za igrače koji žele da dožive sve što Dragon’s Dogma 2 ima da ponudi. Ukupno, kompletisti bi mogli da provedu 100 sati u ovom svetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More