Ghost of Tsushima već u Top 10 najprodavanijih na Steamu

0
63
ghost-of-tsushima-vec-u-top-10-najprodavanijih-na-steamu

Može se reći da je Ghost Tsushima bio najiščekivaniji PC port od PlayStationa, osim Bloodborne. Ova igra brzo se približava svojoj četvrtoj godišnjici, a Sony je potvrdio veliki dolazak njegovog PC porta.

Biće objavljen 16. maja 2024. godine, a stranica na Steamu je već postavljena. Bez iznenađenja, odmah nakon što su prednarudžbe počele, igra je zauzela 6. mesto na listi najprodavanijih na Steamu. Kao što je prikazano na slici iznad, Ghost of Tsushima je na 6. mestu. Ono što čini ovo tako zanimljivim je činjenica da je PC port čak ostavio Horizon Forbidden West iza sebe, koji se nigde ne vidi u top 10 uprkos izdanju u martu.

Iz ove poređenja smo izuzeli Steam Deck jer to nije igra i trebalo bi da ima posebnu kategoriju. Takođe su isključene free-to-play igre, ali Ghost of Tsushima je već došao blizu visoko iščekivanim izdanjima poput Dragon’s Dogma 2.

RPG kompanije Capcom je sam napravio neverovatan napredak, ali najava PlayStationa je već gotovo zasenila ovo iščekivanje. PC fanovi su dugo čekali ovu igru, pa je verovatno da će oboriti nekoliko rekorda na Steamu na dan izlaska.

Da bi dostigao ovo mesto, port je već pobedio nova izdanja poput WWE 2K24. Pored toga, Baldur’s Gate 3 i Elden Ring su ostavljeni iza. Ovaj poslednji je nedavno doživeo preporod, zahvaljujući otkrivanju Shadow of the Erdtree.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More