Motorola sada poseduje Silent Sentinel kompaniju specijalizovanu za kamere za velike udaljenosti

0
67
motorola-sada-poseduje-silent-sentinel-kompaniju-specijalizovanu-za-kamere-za-velike-udaljenosti

PCPress.rs Image

Motorola je najavila akviziciju kompanije Silent Sentinel.

PCPress.rs Image

Motorola od sada poseduje kompaniju za robusne i terminalne kamerame koje pružaju jasnu vidljivost u teškim i ekstremnim okruženjima kao što su vojna, avijacijska, pomorska i kritična infrastruktura.

Nove Silet Sentinel kamere su opremljene naprednim funkcijama detekcije koju pružaju mogućnost otkrivanja anomalija na udaljenosti od 30 km. Zahvaljujući tome proširiju obim zaštite i pružaju mogućnost brzog i efikasnog odgovora na pitanje. Motorola naglašava kamere velikog dometa koje pružaju napredne informacije koje štite pojedince i infrastrukturu.

Motorola planira da se proširi na državna tržišta i tržišne kritične infrastrukture. Motorola će ojačati svoju poziciju globalnog lidera u bezbednosnim video rešenjima. Motorola je ubeđena da će njihova napredna video rešenja poboljšati bezbednost u najzahtevnijim okruženjima.

Finansijski detalji transakcije nisu saopšteni. Motorola je kompanija koja gradi i povezuju tehnologije za zaštitu ljudi, imovine i mesta. Njegova rešenja pružaju mogućnost saradnje između službe javne bezbednosti i preduzeća, unapređuju bezbednost u zajednici, školama, bolnicama i preduzećima.

Izvor: smartphonemagazine.nl

SBB


Tagovi: , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.