Star Wars Outlaws će nažalost imati mikrotransakcije

0
92
star-wars-outlaws-ce-nazalost-imati-mikrotransakcije

Star Wars Outlaws je skoro tu, a uzbuđenje dostiže nove nivoe sa svakim prošlim danom. Ne tako davno, igra je ocenjena u Južnoj Koreji, što nagoveštava predstojeći datum izlaska.

Pružajući dalje dokaze za ovo izdanje, igra je ponovo ocenjena. Najnovija ocena dolazi od australijskog odbora, ali ukazuje na potencijalnu crvenu zastavu. Prema ovoj oceni, Star Wars Outlaws će verovatno sadržati mikrotransakcije.

Prema oceni, Star Wars Outlaws ima ‘online interaktivnost’. Iako se to na prvi pogled može činiti kao nagoveštaj online komponente, Assassin’s Creed Mirage ima sličnu oznaku u svojoj oceni.

Assassin’s Creed Mirage je uključivao kozmetičke mikrotransakcije. Ovo verovatno znači da Ubisoft namerava da sledi sličan trend, nudeći kozmetičke predmete u premium prodavnici za prilagođavanje likova.

Prošli oglasi za posao takođe su nagovestili monetizaciju za naslov studija Massive Entertainment. Međutim, ostaje da se vidi da li će se ovi pokazati kao nametljivi za singlplejer iskustvo.

Iako je malo verovatno da će ove mikrotransakcije ozbiljno uticati na igru na duže staze, i dalje je razočaravajuće videti da Ubisoft forsira ovaj element u gotovo svim svojim igrama.

Naslov se oblikuje da bude najuzbudljivija igra koju je ova franšiza proizvela, posebno za one koji vole otvorene svetove. Čak se i Nvidia uključila, izražavajući svoje uzbuđenje o projektu.

Stoga, ostajemo otvorenog uma o projektu.

Sa dve uzastopne ocene, lansiranje 2024. godine je više-manje sigurno. Fanovi očekuju da će marketinški ciklus početi u maju, sa Star Wars Day 4. maja koji pruža Ubisoftu savršenu priliku da otkrije više uzbudljivog gejmpleja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More