Sea of Thieves postao dostupan za PS5, barem za one nestrpljive

0
66
sea-of-thieves-postao-dostupan-za-ps5,-barem-za-one-nestrpljive

Sea of Thieves zvanično dolazi na PS5 ovog meseca nakon nekoliko godina ekskluzivnosti za Xbox konzole i PC. Iako se igra neće pojaviti za sve do 30. aprila, oni koji kupe Ultimate Edition igre mogu početi da igraju već ovog vikenda.

Oni koji unapred naruče Sea of Thieves Ultimate Edition dobijaju pristup igri pet dana ranije, što počinje danas. To znači da možete početi da igrate od danas, upoznati se sa igrom i biti dobro pripremljeni za 12. sezonu igre, koja počinje sledeće nedelje.

Ako ste unapred naručili osnovno ili deluxe izdanje igre, nećete dobiti rani pristup. Međutim, možete preuzeti igru unapred, osiguravajući da je spremna čim se otključa vreme 30. aprila.

Sea of Thieves na PS5 će zahtevati da Microsoft nalog bude povezan sa vašim PSN nalogom. Ovo je neophodno za funkcije poput crossplaya, koji je podrazumevano omogućen, iako korisnici PS5 mogu onemogućiti crossplay ako žele da se uparuju samo sa drugim PlayStation igračima. Kada su vam nalozi povezani, videćete sve svoje PSN prijatelje, i one koje ste upoznali u igri, na praktičnoj listi prijatelja u igri.

Kao i verzija igre za Xbox Series X, Sea of Thieves na PS5 će raditi na 4K/60FPS, sa opcijom za 1080p/120FPS. Igra takođe podržava funkcije DualSense kontrolera poput Adaptive Feedback i pojačanog vibriranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More