Uskoro lakše pozivanje na WhatsApp-u

0
169
uskoro-lakse-pozivanje-na-whatsapp-u



Prošle godine saznali smo da WhatsApp razvija funkciju koja će korisnicima omogućiti slanje poruka kontaktima koji nisu sačuvani. Iako ta funkcija još nije dostupna svima, platforma sada razvija unutrašnji dialler koji će omogućiti korisnicima da zovu ljude na WhatsApp-u bez potrebe da čuvaju njihove brojeve.

Ovaj birajući uređaj primećen je u WhatsApp-ovoj beta verziji 2.24.9.28 za Android. Biće to jednako praktično kao i mogućnost slanja poruka nekome na WhatsApp-u bez potrebe da prvo sačuvaju njihov broj, budući da korisnici neće morati da prolaze kroz poteškoće privremenog dodavanja brojeva u svoj imenik ako neće često komunicirati s njima ili će razgovarati samo jednom ili dva puta.

Pored toga, WhatsApp radi na funkciji nazvanoj “Hidden group” koja omogućava korisnicima da sakriju grupe u zajednicama. Primećeno je u beta verziji 2.24.9.20 WhatsApp-a za Android, koja bi samo pozvanim članovima omogućila da pronađu i pridruže se grupi, kao i omogućila administratorima zajednice da pronađu i uklone grupu.

Nije jasno kada će ove funkcije biti puštene korisnicima širom sveta u stabilnoj verziji.

Read More