Helldivers 2 Xbox izdanje – Potencijalna realnost ili pusti san?

0
62
helldivers-2-xbox-izdanje-–-potencijalna-realnost-ili-pusti-san?

Helldivers 2 je bio veliki hit tokom poslednjih nekoliko meseci, održavajući masivnu bazu igrača koja je željna da ostane u toku sa novim sadržajem na PS5 i PlayStationu. Trenutno, igra je ekskluziva za PS5 konzolu, ali nedavne glasine sugerišu da bi to moglo da se promeni.

Nick Baker iz Xbox Era tvrdi da je čuo da je Helldivers 2 u ‘vrlo ranoj fazi razgovora’ da dođu na Xbox, proširujući crossplatform bazu igrača igre. Predlaže se da je novi CEO SIE-a bio otvoreniji za višeplatformske igre, što bi ovde moglo da otvori vrata.

Iako to zvuči kao lepa ideja, ne mislimo da uzima u obzir prioritete tima iza Helldivers 2. CEO Arrowheada je već izašao da potvrdi da nove funkcije poput DLSS-a neće biti podržane u skorijoj budućnosti, jer tim prioritizuje novi sadržaj. Nedavno, tim za zajednicu studija je takođe potvrdio da tim namerno balansira ispravljanje grešaka sa sadržajem, kako bi mogao da održi brzo vreme obrta.

Imajući sve to na umu, iako ne bi isključili Helldivers 2 na Xboxu na kraju, još je prerano da se o tome priča. Arrowhead je još uvek mali studio i još jedan port igre će zahtevati resurse. Trenutno, prioritet Arrowheada je jasan – sadržaj iznad svega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More