PC Press video: Zašto je „Ford“ uveo standard ISO 9001? | Miodrag Ilić, Linkom-PC

0
62
pc-press-video:-zasto-je-„ford“-uveo-standard-iso-9001?-|-miodrag-ilic,-linkom-pc

Šta su to standardi, kome su standardi bitni, kako se ISO skraćenica dešifruje i koji su standardi najpotrebniji kompanijama, ali i zašto je veza između ERP-a i ISO standarda neraskidiva su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Miodragom Ilićem, General Manager, Linkom-PC.

PCPress.rs Image

Miodrag Ilić, osnivač i direktor kompanije Linkom-PC je bio naš ovonedeljni gost. On je osnivač i sajta Recepti i Kuvar, autor istoimene knjige na srpskom i engleskom jeziku, osnivač je Testivala, festivala hleba i testa. Svestrana ličnost s puno ličnog iskustva a u ovoj emisiji smo sa Miodragom razgovarati o temi koju prvi put otvaramo u našem studiju, a to su standardi i standardizacija. Miodrag je radeći u velikim kompanijama sa zvučnim imenima stekao značajno iskustvo o procesu standardizacije a ta tema postaje vrlo važna u razvoju svakog biznisa.

Linkom-PC doo je kompanija koja odgovara na sve vrste zahteva u telekomunikacionoj i računarskoj opremi od 1997. godine. Specijalizovani su za prodaju Cisco opreme, kao i ostale mrežne opreme (Juniper, Dell, HP, itd…).

Ceo video intervju sa Miodragom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.