Sledeća sezona za Overwatch 2 donosi izmene u monetizaciji i otključavanju novih heroja

0
56
sledeca-sezona-za-overwatch-2-donosi-izmene-u-monetizaciji-i-otkljucavanju-novih-heroja

Overwatch 2 nije imao najbolje vreme od svog izlaska, sa mnogim obećanim funkcijama igre koje su bile izmenjene ili potpuno otkazane. Ipak, tim u Blizzardu izgleda da pravi neke prilično velike promene, nadamo se da će Overwatch biti mnogo poboljšano iskustvo.

Prošlog meseca, Blizzard je otkrio da planiraju da preurede Overwatch 2 na nekoliko načina. Nedavno su objavili prvu od ovih promena sa ažuriranjem 9. sezone, smanjujući ukupnu zavisnost o timskom radu kako bi preživeli.

Međutim, na putu su još veća poboljšanja, sa timom koji je putem dev dnevnika otkrio da će sezona 10 obeležiti kraj plaćenih likova, umesto toga svi novi heroji će biti dostupni svima od prvog dana. Pored toga, sa početkom sezone 10 sledećeg meseca, svi prethodni heroji će takođe postati dostupni.

Još jedan pozitivan korak – donekle – je dodavanje Mythic skinova iz prethodnih battle passova u prodavnicu u igri. Iako je to jednostavno način za Blizzard da dobije više novca, ipak je prijateljskije prema potrošačima nego da to uopšte ne nudi.

Ono što je svakako dobrodošla promena dolazi sa novom mogućnošću da zaradite Overwatch novčiće putem oba, besplatnog i premium battle passa – što znači da pretpostavljajući da često igrate igru, nećete morati često da trošite pravi novac.

Ukupno gledano, čini se da je negativnost oko Overwatch 2 primorala Blizzard da preispita mnoge od svojih sistema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More