Game of Thrones MMORPG je navodno u razvoju

0
64
game-of-thrones-mmorpg-je-navodno-u-razvoju

Uprkos popularnosti romana i TV serije Igra prestola, nikada nismo imali sjajnu igru u seriji. To se može konačno promeniti, jer izveštaji tvrde da je nova igra Igra prestola sada u razvoju.

Redanian Intelligence, sajt posvećen vestima o The Witcher, Gospodaru prstenova, Igri prestola i drugim fantasy franšizama, tvrdi da je saznao da je Game Thrones MMORPG u razvoju. Izgleda da Nexon, izdavač iza igara poput The Finals, Maple Story i mnogih drugih, radi na igri.

Igra će navodno biti postavljena u ‘Severu’, sa Zimovrelom i Zidom koji će se obeležiti u igri. Izveštaj takođe tvrdi da će se MMO postaviti između četvrte i pete sezone TV serije, tako da su Jon Snow i Sam Tarly još uvek stacionirani na Zidu. Međutim, originalna postava iz serije se neće vratiti da bi izrazila likove u igri, tako da ne očekujte da će sve izgledati i zvučati tačno kao TV serija.

Pošto je ovo MMO, nema sumnje da će biti puno monetizacije. Plan za igru je upoređen sa The Elder Scrolls Online, koji je zaradio preko 2 milijarde dolara u proteklih 10 godina.

Ovo ne bi bio prvi put da se pokušao Game of Thrones MMO, ali su raniji projekti na kraju otkazani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More