God of War Ragnarok PC verzija navodno izlazi početkom 2025. godine

0
61
god-of-war-ragnarok-pc-verzija-navodno-izlazi-pocetkom-2025.-godine

Nakon Horizon Forbidden West i Ghost of Tsushima, izgleda da God of War Ragnarok uskoro dobija PlayStation port. Sa informacijama koje dolaze od istog pouzdanog izvora, ovaj PC port izgleda da će stići 2025. godine.

Izvor informacija Silknigth veruje da bi ovaj port mogao stići u prva tri meseca 2025. godine.

Pošto je poznato da Sony generalno objavljuje PC portove u ovom periodu, God of War Ragnarok bi mogao biti sledeći. Horizon Forbidden West takođe stiže na PC u prvom kvartalu, dok je The Last of Us Part 1 pokrenut u istom mesecu prošle godine.

Nažalost, izvor informacija navodi da gotovo da nema šanse da igra developera Santa Monica Studios stigne na platformu ove godine. Iako je to malo razočaravajuće, to bi trebalo da znači da će PC port biti objavljen u najboljem mogućem stanju.

Takođe je važno napomenuti da PlayStation još uvek nije potvrdio informacije. Međutim, gledajući trend, ovo izgleda kao vrlo sigurna pretpostavka.

God of War je nedavno proglašen za najbolju PlayStation franšizu u zvaničnoj Twitter anketi. Fanovi takođe visoko cene serijal, pa sledeći PC port ima potencijal da bude najveće PlayStationovo PC lansiranje.

Ovu titulu trenutno drži Helldivers 2, ali God of War iz 2018. godine je i dalje na drugom mestu.

Perhaps a PC version, but not until the first quarter of 2025, if it arrives earlier, it’s a gift, but I doubt it. https://t.co/Gb0BEgsjBR

— Silknigth (@Silknigth) March 19, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More