Objavljen novi trejler i 4K fotografije za STALKER 2

0
55
objavljen-novi-trejler-i-4k-fotografije-za-stalker-2

GSC GameWorld je objavio novi set 4K screenshotova i novi in-engine trejler za STALKER 2: Heart of Chornobyl. Ovi novi screenshotovi prikazuju neka od neverovatnih okruženja igre. Ne samo to, već izgleda da prikazuju Unreal Engine 5 Lumen sistem osvetljenja.

U junu 2022. godine, GSC GameWorld je odložio igru za 2023. godinu. Zatim, u avgustu 2023. godine, GSC GameWorld je izjavio da STALKER 2 cilja na izlazak u prvom kvartalu 2024. godine. Ali onda je, ponovo, odložen do trećeg kvartala 2024. godine.

STALKER 2 će koristiti Unreal Engine 5 i obećava da će imati neverovatnu grafiku. U junu 2021. godine, tim je takođe podelio preliminarne PC zahteve igre. Imajte na umu da ovi PC specifikacije ne predstavljaju konačne.

STALKER 2: Heart of Chornobyl obećava da će imati ogroman, realističan svet za istraživanje. Moćićete da lutate po masivnoj radioaktivnoj zoni od 64 kvadratna kilometra. Ova zona će biti ispunjena svim vrstama post-apokaliptičnih okruženja. Ne samo to, već će igrači moći da odluče kako će se njihova priča odvijati. Pored toga, developeri tvrde da će igra imati visoko razgranatu epsku priču.

STALKER 2 će imati dinamičan ciklus dana i noći i sistem vremenskih prilika. Igra takođe obećava da će imati napredni AI, i sistem koji simulira život “A-life 2.0”. Štaviše, podržavaće se modovi, kao i multiplayer mod (koji će biti dodat ubrzo nakon izlaska kao besplatan update).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More