Silent Hill 2 Remake bi mogao biti prikazan na predstojećem State of Play događaju

0
46
silent-hill-2-remake-bi-mogao-biti-prikazan-na-predstojecem-state-of-play-dogadjaju

Silent Hill 2 Remake je nedavno bio vruća tema. Nakon raznih ocena, uključujući one od ESRB-a, korejskog odbora i drugih, igra je neizbežno usmerena ka svom datumu izlaska.

Uprkos ovim nagoveštajima, konkretna informacija o rimejku ostaje oskudna. Konami takođe još uvek nije otkrio više gejmpleja osim najnovijeg trejlera iz februara. Međutim, ovo bi moglo uskoro da se promeni, sa novim izgledom koji dolazi već sledećeg meseca.

Razgovarajući o gorepomenutim ocenama, pouzdani Jeff Grubb je otkrio tajne o sledećem PlayStationovom prikazu.

Prema njegovim izvorima, Sony organizuje događaj sledećeg meseca.

Čuo sam da će biti PlayStation State of Play u maju.

-Jeff Grubb

S obzirom da je gaming gigant 2023. godine održao prikaz u maju, ovo ne bi bilo iznenađujuće.

U svakom slučaju, Jeff Grubb očekuje da će se Silent Hill 2 Remake pojaviti na događaju. Ovo je sigurna opklada, s obzirom na status igre kao PS5 konzolne ekskluzive. Sony je takođe obezbedio marketinška prava za ovaj naslov.

Prva dva trejlera su oba otkrila PlayStation, pa je samo prikladno da Konami sledi isti obrazac za svoje sledeće otkrivanje. S obzirom da je igra dobila toliko ocena u kratkom vremenskom periodu, ovaj prikaz će verovatno otkriti datum izlaska rimejka.

Jeff Grubb je bio tačan sa svojim PlayStation curenjima informacija u prošlosti, bio je među prvima koji su tačno procurili nedavne State of Play i prošlogodišnji veliki prikaz. Stoga, fanovi Silent Hill 2 Remake se mogu radovati dodatnim informacijama uskoro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More