Star Wars KOTOR Remake je i dalje živ, otkriva vođa studija

0
51
star-wars-kotor-remake-je-i-dalje-ziv,-otkriva-vodja-studija

Remake čuvenog Star Wars KOTOR je doživeo najproblematičniji razvoj za bilo koju igru u industriji nedavno. Naslov je najavljen 2021. godine sa tizerom, što je fanove učinilo uzbuđenim za projekat. Međutim, više izveštaja je nagovestilo da bi mogao biti odložen.

To nije slučaj, jer je izvršni direktor Saber Interactive potvrdio da je KOTOR Remake još uvek živ i da se dobro razvija. Ovaj izveštaj dolazi nakon što je insajder sugerisao u novembru prošle godine da bi mogao biti potpuno mrtav.

Razgovarajući sa IGN-om, šef Saber Interactive Matthew Karch otkrio je da je naslov još uvek u razvoju. Tokom njihovog nedavnog razdvajanja od Embracer Group, Saber je preuzeo projekat sa sobom i nastavlja rad na njemu.

Igra je živa i zdrava.

-Matthew Karch

Dalje je naveo da Saber Interactive namerava da nadmaši očekivanja sa projektom. Prateći reakcije fanova na nedavne izveštaje, većina će biti zadovoljna što Saber Interactive nastavlja razvoj sa visokim ciljevima.

Ipak, informacije o projektu su ograničene. Na osnovu nedavnog poziva investitora Saber Interactive nakon razdvajanja od Embracer grupe, sasvim je jasno da KOTOR Remake neće izaći uskoro.

Zapravo, proći će prilično nekoliko godina pre nego što ga ponovo vidimo.

Ipak, dobro je saznati da projekat još uvek živi. Embracerova akviziciona groznica nije bila tako plodonosna kao što su očekivali, i udaljavajući se od njih, Saber bi mogao da uradi mnogo bolji posao sa KOTOR Remake.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More