Procureli detalji za Assassin’s Creed Hexe, izlazi 2026. godine

0
56
procureli-detalji-za-assassin’s-creed-hexe,-izlazi-2026.-godine

Prošlo je par godina otkako smo prvi put čuli o Assassin’s Creed Infinity, Ubisoftovoj platformi za buduće Assassin’s Creed kampanje. Jedna od planiranih kampanja za Infinity trenutno je u razvoju pod kodnim imenom Hexe, a nedavni izveštaji su otkrili neke rane detalje o tome šta fanovi mogu očekivati i što je još važnije, kada će igra biti objavljena.

Assassin’s Creed Hexe će ići u drugom pravcu u odnosu na druge nedavne naslove u serijalu. Pretpostavlja se da će biti smeštena u Evropi tokom 16. veka i prema Insider Gaming, biće više linearno iskustvo u poređenju sa naslovima poput Assassin’s Creed Valhalla, koji su se snažno oslanjali na masivne otvorene svetove.

Izvori su takođe tvrdili da će Hexe imati jednog glavnog protagonista, po imenu Elsa, koja poseduje neke natprirodne sposobnosti. Igra bi takođe mogla da uključi sistem straha kao osnovni mehanizam igranja, inspirisan DLC-om Jack the Ripper iz Assassin’s Creed: Syndicate. Nažalost, još uvek nam izmiču konkretniji detalji, ali se pretpostavlja da će igra takođe uključivati teme veštičarenja, što ima smisla za ovaj vremenski period, jer su desetine hiljada ljudi pogubljenih tokom 16. veka zbog panike oko veštica.

Ubisoft neće biti spreman da zvanično prikaže Assassin’s Creed Hexe još neko vreme. Igra navodno cilja na lansiranje 2026. godine. Pre toga, Ubisoft će izdati Assassin’s Creed Red, igru iz snova za dugogodišnje fanove serijala zbog njenog feudalnog japanskog okruženja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More