Samsung Galaxy Fit3 – Da razumete svoje zdravlje!

0
77
samsung-galaxy-fit3-–-da-razumete-svoje-zdravlje!

Samsung Galaxy Fit3 najnoviji je nosivi uređaj kompanije Samsung, napravljen je od aluminijuma, sa novim kućištem sa širim ekranom, što korisnicima omogućava da prate podatke o svom zdravlju i dobrobiti – od svakodnevnog vežbanja do mirnog sna – non-stop direktno na ručnom zglobu.

Izdržljiv i kompaktan – Samsung Galaxy Fit3

Galaxy Fit3 ima kućište od aluminijuma i 1,6-inčni ekran koji je za 45% širi od prethodnog modela , i korisnicima nudi lakši pregled ključnih informacija, samo jednim pogledom. Takođe je lagan i tanak i udoban za nošenje, a samim tim i idealan za svakodnevnu non-stop upotrebu. Korisnici mogu da mogu lako da uklope Galaxy Fit3 u svoj način života zahvaljujući dugom trajanju baterije i do 13 dana .

Mogu da personalizuju svog pratioca i da mu daju moderniji izgled izborom nekog među više od 100unapred postavljenih predloga prikaza informacija ili podešavanjem sopstvenih fotografija kao pozadine. Korisnici takođe mogu jednostavno da kombinuju i uklapaju narukvice tako da prate modnu i dnevnu rutinu jednim klikom na taster.

Samsung Galaxy Fit3

Health Metrics

Galaxy Fit3 je pravi primer ove posvećenosti. Korisnici mogu tokom cele noći da udobno nose svoj Galaxy Fit3, koji prati njihov obrazac sna, detektuje hrkanje i prati nivo kiseonika u krvi kako bi korisnicima prikazao bolji uvid u njihovo opšte stanjeNa osnovu individualnih obrazaca sna, Galaxy Fit3 korisnicima nudi personalizovanu funkciju Sleep Coaching sa konkretnim uvidima koji im pomažu da bolje razumeju svoj san i na osnovu toga uvedu pozitivne promene.

Sigurnost na prvom mestu

Da bi korisnici bili još sigurniji, Galaxy Fit3 ima nove bezbednosne funkcije kao što su Fall Detection za detektovanje pada i Emergency SOS za hitne pozive u pomoć. Kada se detektuje neočekivani pad, Galaxy Fit3 korisnicima daje mogućnost da odmah pozovu odgovarajuću službu da bi im pravovremeno bila ukazana hitna pomoć. Kada se korisnici nađu u hitnoj situaciji, mogu odmah da pošalju SOS signal tako što će pet puta pritisnuti bočni taster.

Korisnici Galaxy Fit3 takođe mogu da pristupaju čitavom nizu funkcionalnosti u okviru povezanog Samsung Galaxy ekosistema za unapređeni doživljaj nosivih uređaja.

Dostupnost

Galaxy Fit3 će biti dostupan od 23. februara u tri boje – sivoj, srebrnoj i ružičasto-zlatnoj, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 9, 499 rsd.

Samsung Fit3

Dimenzije i težina

42,9 X 28,8 x 9,9 mm, 18,5 g

Ekran

1,6-inčni (40.0mm) 256×402 AMOLED

Memorija

i skladišni prostor

16 MB + 256 MB

Baterija (standardna)

Do 13 dana, 208 mAh

Punjenje

POGO punjenje (igla + magnetsko)

OS

RTOS

Senzori

Brzinomer, žiroskop, optički senzor pulsa, barometar, senzor svetla

Konektivnost

Bluetooth

Izdržljivost

5ATM + IP68

Kompatibilnost

Android 10.0 ili noviji i sa preko 1,5 GB memorije

Cena: od 9, 499 RSD

Read More