Usporila dostava Tesla Cybertruck vozila

0
62
usporila-dostava-tesla-cybertruck-vozila

PCPress.rs Image

Tesla je obustavila isporuke Cybertruck-a, rekavši vlasnicima da je došlo do „neočekivanog kašnjenja u vezi sa pripremom vozila“. Jedan kupac iz Kluba vlasnika Cybertruck-a rekao je da mu je rečeno da je Tesla opozvala auto zbog problema sa papučicom gasa.

PCPress.rs Image

Problemi sa papučicom gasa

Jedan vlasnik je objavio TikTok koji pokazuje šta bi mogao biti potencijalni problem. Zbog problema sa prekomernim mazivom na papučici gasa, poklopac može da olabavi i sklizne prema napred, i da se tako zaglavi u otvor u podnoj dasci. To efektivno dovodi do potpunog uključivanja gasa, stvarajući očigledno opasnu situaciju. Međutim, Tesla nije potvrdila tačan razlog odlaganja ili opoziva.

Tesla je objavila da bi isporuke trebalo da se nastave do kraja meseca, ali bi situacija mogla stvoriti efekat talasanja koji usporava i kasnije isporuke. Vozilo, koje je posle brojnih kašnjenja konačno ušlo u proizvodnju krajem prošle godine, imalo je i druge pritužbe kupaca. To uključuje nedostatak vidljivosti, poteškoće na terenu, potencijalnu opasnost za putnike zbog nedostatka zona gužvanja, probleme sa CCS adapterom, manji domet od očekivanog, promenu boje karoserije od nerđajućeg čelika i još mnogo toga.

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.