Steam će prestati da refundira novac ako igrate dva sata pre dana izlaska igre  

0
91
steam-ce-prestati-da-refundira-novac-ako-igrate-dva-sata-pre-dana-izlaska-igre  

PCPress.rs Image

Pre osam godina, Valve je počeo da nudi povraćaj novca bez postavljanja pitanja za bilo koju igru koju kupite na Steamu. 

PCPress.rs Image

Early Access i Advanced Access se računaju u vaše ukupno vreme igranja

Uslov je bio da zatražite taj povraćaj u roku od 14 dana od kupovine i da niste igrali više od dva sata. Ali kada je Valve počeo da vam omogućava da igrate igre pre datuma njihovog izlaska putem programa “Early Access” i “Advanced Access”, postajala je mogućnost da karisnici mogu da igraju mnogo, mnogo sati pre lansiranja i ipak zatraže povraćaj novca nakon toga.

Od 24. aprila, Valve zatvara ovu mogućnost: Vaše vreme igranja u Early Access i Advanced Access sada se računa u ograničenje od dva sata za povraćaj novca.

Evo šta Valve-ova ažurirana politika povraćaja kaže o tome od 24. aprila:

POVRAĆAJI ZA NASLOVE KUPLJENE PRE DATUMA IZLASKA

Kada kupite naslov na Steamu pre datuma izlaska, ograničenje od dva sata vremena igranja za povraćaj novca će se primenjivati (osim za beta testiranje), ali period od 14 dana za povraćaj neće početi do datuma izlaska. Na primer, ako kupite igru koja je u Early Access ili Advanced Access, bilo koje vreme igranja će se računati u ograničenje od dva sata za povraćaj novca. Ako unapred kupite naslov koji nije moguće igrati pre datuma izlaska, možete zatražiti povraćaj novca u bilo koje vreme pre izlaska tog naslova, i standardni period od 14 dana/dva sata za povraćaj novca će se primenjivati počevši od datuma izlaska igre.

Uporedite sa početkom ovog meseca:

POVRAĆAJI ZA UNAPRED KUPLJENE NASLOVE

Kada unapred kupite naslov na Steamu (i platili ste naslov unapred), možete zatražiti povraćaj novca u bilo koje vreme pre izlaska tog naslova. Standardni period od 14 dana/dva sata za povraćaj novca takođe važi, počevši od datuma izlaska igre.

Sasvim jednostavno!

Izvor: Theverge

SBB


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.