Potvrđeno da je Borderlands 4 u razvoju!

0
47
potvrdjeno-da-je-borderlands-4-u-razvoju!

Od izlaska Borderlands 3, fanovi su nestrpljivo očekivali sledeći nastavak franšize. Međutim, bio je primetan nedostatak zvaničnih informacija o razvoju Borderlands 4.

Uprkos nedostatku zvaničnih informacija, Gearbox se nije ustručavao od nagoveštaja. Borderlands 4 je prvi put primećen na profilu developera prošle godine i nedavno su ga najavili developeri.

Visoko očekivanje Borderlands 4 je konačno dobilo odgovor, jer je igra zvanično potvrđena da je u razvoju.

Objava je došla uz preuzimanje Gearboxa, developera iza Borderlands, od strane Take Two od Embracer-a za neverovatnih 460 miliona dolara. S obzirom da Embracer Group prolazi kroz restrukturiranje, čini se da je Gearbox izašao nepovređen.

Prema saopštenju za štampu, Gearbox trenutno ima šest ključnih projekata interaktivne zabave u različitim fazama razvoja, koji uključuju pet nastavaka, od kojih su dva iz franšiza Borderlands i Homeworld.

Take-Two izgleda samouvereno u pogledu budućnosti franšiza Gearboxa koje bi stekli. Planirano je da se akvizicija zatvori do prvog kvartala njihove fiskalne 2025. godine, koja se završava 30. juna 2024. godine.

Izgleda da je Embracer Games, opet, morao da se odrekne jednog od svojih developera. Ovo je nedavno postala ponavljajuća tema, jer se njihova akviziciona groznica konačno okreće protiv njih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More