KEF LSX II LT bežični zvučnički sistem lakši je za vašu bankovnu karticu

0
63
kef-lsx-ii-lt-bezicni-zvucnicki-sistem-laksi-je-za-vasu-bankovnu-karticu

Ovaj bežični zvučnički sistem, koristi isti 4,5-inčni 11. generacije Uni-Q drajvera kao iLSX II, pri čemu svaki zvučnik ima 100W sopstvene Class D amplifikacije.

KEF LSX II LT takođe funkcioniše na istoj W2 platformi, pa postoji puno načina da ih napunite svojim omiljenim pesmama, uključujući AirPlay 2, Chromecast, Spotify Connect, i Bluetooth 5.0, sa podrškom za fajlove do 24-bit/384kHz, što znači da ovde zaista nema kompromisa.

Za razliku od običnog LSX II, LT moraju biti spojeni zajedno pomoću USB-C kabla, a onaj koji dobijete u pakovanju je osam metara dug i samo master zvučnik treba da ima kabl za napajanje. Takođe postoji HDMI ARC priključak na poleđini, pa ih možete koristiti sa vašim televizorom, dok priključak za subwoofer može zadovoljiti one koji traže više basa.

Možete kontrolisati reprodukciju, menjati podešavanja, ili postaviti multiroom sistem sa drugim LS bežičnim uređajima koristeći KEF Connect aplikaciju. Dolazi i sa malim daljinskim upravljačem koji upravlja osnovnim funkcijama.

KEF LSX II LT

Nećete dobiti toliko opcija boja kao kod LSX II – samo Grafitno siva, Kameni bela i Salva zelena – ali je to promena u odnosu na dosadne drvene završne obrade koje obično dobijate sa hi-fi opremom. Možete kupiti par od KEF-a sada za 899 funti, onda je samo stvar odlučivanja na šta ćete potrošiti dodatnih 200 funti.

Read More