Play!Con Spring 2024: Aleksa Jeremić – Legenda o Jaffinom brauniju

0
49
play!con-spring-2024:-aleksa-jeremic-–-legenda-o-jaffinom-brauniju

Pred nama je prolećni Play!Con, zakazan za 23. mart kao jednodnevni događaj gde nas očekuje niz predavanja i intervjua sa developerima sa domaće scene. Play!Con konferencija će se po prvi put održati uživo u Novom Sadu, i to u sklopu Gaming Week događaja!

Upoznajte našeg četvrtog i poslednjeg gosta za Play!Con Spring 2024, Aleksu Jeremića, producenta iz Shosha Games studija. Aleksa je jedan od onih primeraka dizajnera zvuka koji je silom prilika završio i kao preduzetnik! Zajedno sa svojom ekipom iz Shosha Games-a radi na razvoju više naslova odjednom, te iako mu je alma mater Fakultet dramskih umetnosti, svakodnevni posao od njega očekuje da žonglira više veština odjednom. Svestrana ličnost poput Alekse služi kao primer svima mladima u poslu da je spremnost na promene uvek neophodna, ne samo stvar izbora karijere ili zanata.

Shosha Games je poznat po preslatkim puzzle-platformer igrama u razvoju “Water Me”, a zatim i “Water Me & You”. Nedavno, iznenadili su nas vešću da rade na još jednoj igri koja je pred samo lansiranje – “Legenda o Jafinom brauniju”, na kojoj rade sa jednim od omiljenih brendova konditorskih proizvoda u Srbiji i regionu. Super je prilika da pitamo Aleksu kako su uopšte postigli da rade na dve igre, sa istim timom i ambicijama koje su oduvek imali.

Predavanje sa Aleksom će se održati u subotu, 23. marta u 16:00 časova. Posetite nas na Play!Con štandu u Master hali Novosadskog Sajma! Ulaz je potpuno besplatan za sve!

Ako kojim slučajem niste u mogućnosti da prisustvujete našem malom prolećnom skupu, bez brige – sva predavanja će biti snimljena i objavljena na zvaničnom Play! YouTube kanalu. Za sve vesti o Play!Con Spring 2024 pratite naš sajt i Instagram stranicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More