Bežična mehanička RGB gaming tipkovnica Ajazz AK992 (na akciji za 60€ na Aliexpressu)

0
74
bezicna-mehanicka-rgb-gaming-tipkovnica-ajazz-ak992-(na-akciji-za-60e-na-aliexpressu)

Stigla mi je nova tipkovnica s Aliexpress-a pa sam snimio kratak video da vam pokažem kako izgleda i radi jer mi se čini OK s obzirom da je sad na akciji za nekih 60€ s poštarinom za Hrvatsku – pogledajte (zapratite me na Youtube-u https://www.youtube.com/c/cile1977, pratite me i na Facebook-u https://www.facebook.com/bswireless.brodski.stupnik/):


Ajazz AK992 tipkovnicu možete naručiti na Aliexpress-u (trenutno košta oko 60€ s PDV-om i poštarinom za Hrvatsku): https://s.click.aliexpress.com/e/_DmTF6DL

Riječ je o Ajazz AK992 mehaničkoj bežičnoj RGB tipkovnici koja se može povezati preko 2.4GHz USB donglea, ali i preko Bluetooth-a. Ima 99 tipki što znači da nije pune veličine, ali joj ne nedostaje puno tipki – ima numerički dio. Moj model je s crvenim prekidačima koje možete mijenjati, ali je dostupna i s glasnim plavim prekidačima i još tišim smeđim prekidačima. Iako ima manje tipki od standardne tipkovnice, AK992 ima točkić za kontrolu glasnoće zvuka.

Tipkovnica ima veliku bateriju od 4000mAh koju punite putem uobičajenog USB C konektora kao i sve moderne mobitele i tablete.

Na žalost, meni je došao model s neprozirnim tipkama premda sam vidio da ima i modela s prozirnim. Srećom, kako je riječ o mehaničkoj tipkovnici, tipke možete zamijeniti s drugima koje vam se više sviđaju – ovdje možete naručiti set prozirnih bijelih tipki za oko 15€: https://s.click.aliexpress.com/e/_DFu9uwj

Software za upravljanje ovom tipkovnicom, a i ostalim Ajazz proizvodima možete preuzeti ovdje: AJAZZ-English official website (a-jazz.com)

Read More

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.