Prenosivi frižider Bluetti je prvi takve vrste u mnogim aspektima

0
83
prenosivi-frizider-bluetti-je-prvi-takve-vrste-u-mnogim-aspektima

Bluetti inovacijom korak po korak ulazi u budućnost. Rezervno skladištenje energije je ono čime se bavi, što je dovelo do niza modernih rešenja za električnu energiju kako za kuću tako i za spoljne prostore. Najnovije izdanje brenda ulazi u kategoriju prenosivih aparata. Debitovalo je na Indiegogou i već je daleko prevazilazilo svoj početni cilj finansiranja, što znači da će ovaj proizvod uskoro biti dostupan za korišćenje na putu ili kod kuće u slučaju hitne situacije. Upoznajte novi prenosivi frižider i električnu centralu SwapSolar.

A šta je zapravo SwapSolar? To je prvi frižider na svetu pokretan baterijom LiFePO4 koji može da hladni, zamrzava i pravi led istovremeno. Sa više od 3000 ciklusa punjenja, nudi veliki kapacitet od 40L i čuva hranu svežom do šest dana kada iskoristite njegovu mogućnost zamene baterije i dodatnog AC180T solarnog generatora. Vaša naredna putovanja upravo su optimizovana!

Bluetti SwapSolar

Svaki sistem SwapSolar uključuje multifunkcionalni frižider i jedan AC180T solarni generator, koji se može koristiti kao nezavisni izvor napajanja za vaše druge uređaje. Frižider radi na četiri opcije napajanja, uključujući solarnu energiju i visokokapacitetni paket baterija B70. U svakom paketu se nalaze dve baterije, tako da kada koristite jednu za napajanje frižidera, drugu možete napuniti (preko AC180T) i zatim je zameniti kada je potrebno. Sve što je preostalo je da se pripremite i krenete.

Sa svojim radom na bateriju (ili solarno punjenje), SwapSolar je oslobođen kablova dok ga nosite na avanture na otvorenom. Naravno, frižider funkcioniše kao koristan backup za konzerviranje hrane kada dođe do nestanka struje kod kuće. Multifunkcionalnost je suština ovog proizvoda i redefinisaće vaša očekivanja o prenosivim frižiderima kao kategoriji, i ne mislimo samo na brzu proizvodnju vode i efikasno pravljenje leda.

Bluetti SwapSolar

VIP tehnologija kontrole temperature koristi izolacione panele za vakuum i mikroporozne ploče za isporučivanje konstantne temperature i sprečavanje kvarenja, čak i na direktnom suncu. Frižider takođe dolazi sa funkcijom samočišćenja i brzim odvodom kako bi se osigurala čista proizvodnja leda i izbegao rast bakterija. AC180T solarni generator se može koristiti kao nezavisni rezervni izvor napajanja za stvari poput telefona, laptopova i drugih uređaja.

Osim što radi na bateriju ili solarnu energiju, SwapSolar može se napajati putem PV, AC-a, čak i priključkom za upaljač za cigarete. To ga čini prvim frižiderom na svetu sa četiri načina napajanja. Kontrolisanje je jednostavno putem LCD ekranа na dodir, ili aplikacije kao privremeni daljinski upravljač. Govoreći o lakoj upotrebi, frižider uključuje ručku za vuču, ugrađene točkove, tehnologiju za sprečavanje vibracija, zaštitu od nagiba i odvojivi poklopac za lako čišćenje. Zamena baterije je lako i jednostavno.

Bluetti SwapSolar

Frižider je tih, elegantan, ekološki prihvatljiv, veoma koristan, prostran, siguran, čvrst, lak za kontrolu, dugotrajan i bez kabla. AC180T solarni generator je podržan petogodišnjim garancijom, obezbeđujući još veći mir. Ne krećite na put bez njega!

Read More