Kingdom Hearts 4 možda izlazi 2025. godine

0
57
kingdom-hearts-4-mozda-izlazi-2025.-godine

Prošlo je nekoliko godina otkako je Square Enix prvi put najavio Kingdom Hearts 4. Pošto je trebalo skoro dve decenije da se dobije Kingdom Hearts 3, mnogi fanovi nisu očekivali da će igra biti objavljena uskoro. Međutim, jedan insajder sada tvrdi da igra dolazi 2025. godine.

DanielRPK, leaker informacija koji uglavnom objavljuje informacije na Patreonu, koji je iza pay walla, Kingdom Hearts 4 trenutno planira da se objavi 2025. godine. Igra je prvi put najavljena 2022. godine, sa malo informacija koje su date od tada. Međutim, takođe je prijavljeno da je igra počela razvoj 2020. godine. S obzirom na nedavni rekord kompanije Square Enix sa bržim Final Fantasy izdanjima, ne bi nas iznenadilo da Kingdom Hearts dobija sličan tretman.

Iako je DanielRPK uglavnom poznat po curenju filmova, izgleda da ima neke veze sa Diznijem na osnovu prethodnih curenja za Marvel i Star Wars. S tim u vidu, informacije verovatno dolaze sa Disney strane jednačine, a ne Square Enix, što znači da planovi mogu da se promene.

Kingdom Hearts je zajednička franšiza kompanija Disney i Square Enix, sa mešavinom originalnih likova, likova iz Final Fantasy i Disney likova. Kao rezultat toga, Disney je praktično uvek u toku sa razvojem vezanim za Kingdom Hearts, jer Square Enix mora da dobije dozvolu da koristi određene likove u igrama.

Poslednja Kingdom Hearts igra, Kingdom Hearts 3, objavljena je 2019. godine, za Xbox i PlayStation konzole. Kasnije, kao deo dogovora sa Epic Games, cela franšiza je prvi put doneta na PC, ali su igre dostupne samo preko Epic Games Store-a, potpuno zaobilazeći Steam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More