Metal: Hellsinger, DOOM-like pucačina, dobija VR izdanje

0
57
metal:-hellsinger,-doom-like-pucacina,-dobija-vr-izdanje

Uspeh DOOM reboota iz 2016. godine video je kako se čitav niz manjih studija inspiriše brzopoteznim kinetičkim i ritmičkim pucačem iz prvog lica. Jedan takav studio je The Outsiders – čiji jedinstveni ritmički FPS Metal: Hellsinger je sada najavljen da će dobiti VR izdanje.

Dostupan na PC-u i konzolama od kraja 2022. godine, Metal: Hellsinger je brzopotezni DOOM-like arena shooter koji zahteva da pucate i ubijate u ritmu – na način koji nije previše različit od Hi-Fi Rush.

Iako datum nije bio obezbeđen, najavljeno je da će VR izdanje za Metal: Hellsinger doći na PSVR2, Meta Quest VR i Steam PC VR – dakle, praktično na svaku VR platformu.

Zbog prirode igre zasnovane na areni, Metal: Hellsinger je odličan za VR i verovatno će poboljšati ono što je već vrlo visceralan i uticajan naslov.

Opis igre je sledeći: “Metal: Hellsinger VR redizajnira hvaljeni ritmički shooter od nule, postavljajući njegov pakleni arsenal direktno u vaše ruke i vatru pakla pod vašim nogama. Uživajte u nizu funkcija iz originalne igre, uključujući potpunu epsku kampanju, Archdevil težinu, Torment izazove i Beast Assist Mode, preobražen za VR.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More