Ovo je budućnost bežičnog punjenja. Pretvara bilo koju površinu u punjač!

0
54
ovo-je-buducnost-bezicnog-punjenja.-pretvara-bilo-koju-povrsinu-u-punjac!

Kada je reč o tehnologiji bežičnog punjenja, videli smo mnogo toga. Postoje Qi punjači i magnetski punjači sa MagSafe-om koji mogu napuniti vaš telefon bez žica. Budućnost bežičnog punjenja će pretvoriti bilo koju površinu u punjač. FreePower, koji stoji iza Teslinog bežičnog punjača u automobilu, predstavio je svoju novu tehnologiju punjenja.

FreePower je tu da vaša radna površina postane gigantski bežični punjač. Možete se pozdraviti sa svojim mukotrpnim pokušajima preciznog postavljanja. Možete puniti do tri uređaja istovremeno, bez potrebe da izvodite delikatno balansiranje da biste ih pravilno poravnavali. Postoji traka LED dioda na površini koja prikazuje vašu tačku za punjenje.

FreePower

Ispod vaše radne površine (ili bilo koje druge površine) stvari postaju zaista pametne. Naći ćete niz FreePower-ovih bežičnih delova za punjenje, sve zasnovane na Qi 2 standardu. One se preklapaju međusobno, što vam omogućava da postavite telefon bilo gde. Postoji zaštitni poklopac i sistem za hlađenje da se pobrine da stvari ne krenu pogrešnim tokom unutar vašeg radnog stola. Zavojnice su dovoljno blizu vrhu površine da vaš telefon i dalje može održavati vezu.

FreePower još nije dostupan, i kada bude, neće biti proizvod koji se može kupiti odmah. Umesto toga, brend sarađuje sa građevinarima, dizajnerima i drugim stručnjacima iz industrije. Oni će moći instalirati sistem prilikom renoviranja kuhinje. Brendovi nameštaja će početi ugrađivati tehnologiju u proizvode koje kupujete. Radne površine u kuhinji nisu krajnji cilj; FreePower takođe radi na noćnim ormarićima i drugim kućnim predmetima na kojima biste postavili svoj telefon.

FreePower

Još uvek nije jasno kada će se FreePower-ovi punjači naći u kuhinjama. Izgleda da je ovo budućnost bežičnog punjenja, pa se spremite da se pozdravite sa starim navikama.

Read More