Kingdom Come: Deliverance 2 donosi velika unapređenja u odnosu na prvu igru

0
65
kingdom-come:-deliverance-2-donosi-velika-unapredjenja-u-odnosu-na-prvu-igru

Nakon šest dugih godina, konačno se vraćamo u srednjovekovnu Bohemiju da nastavimo putovanje Henrija. Warhorse Studios je zvanično najavio Kingdom Come: Deliverance 2. Nastavak će čak biti dva puta veći od originalne igre.

Kingdom Come Deliverance je objavljen početkom 2018. godine i brzo je postao omiljen među fanovima. Vremenom, igra je sakupila preko šest miliona prodaja, sa fanovima koji su željno iščekivali nastavak. Igra je dobila pohvale za svoj jedinstveni sistem borbe u bliskoj borbi, kao i za celokupnu priču, koja je videla protagonistu, Henrija, kako prelazi iz malog pomoćnika kovača, do viteza u centru velikih sukoba.

Kingdom Come: Deliverance 2 je planiran da se objavi kasnije ove godine za PC (Steam & Epic Games Store), Xbox Series X/S i PS5. Vredno je napomenuti da je kreativni direktor igre, Daniel Vavra, rekao na prezentaciji (preko IGN) da će ova igra biti “ono što je trebalo da bude na početku”, ali studio jednostavno “nije imao dovoljno resursa i iskustava” u to vreme. Sada kada je koncept dokazan prvom igrom, tim je napravio neke velike promene sa nastavkom.

Nova igra je “mnogo veća po obimu”, sa pričom koja se naginje ka tome da bude “mnogo epskija”. Imaće više scena nego prva igra, ali to ne dolazi na štetu vremena igranja. Svet igre se takođe udvostručio po veličini, sa mnogo toga za raditi tokom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More