Valve donosi Dota 2 update – Crownfall

0
55
valve-donosi-dota-2-update-–-crownfall

Od svog nastanka, Dota 2 je uglavnom bila PvP igra i iako je Valve pokušao da proširi lore sa drugim projektima poput neuspešne igre Artifact, nije bilo pravog ‘pričnog’ sadržaja. To se sada počinje menjati, sa Valveom koji uvodi ograničeni Dota PvE događaj pod nazivom Crownfall.

Dota 2: Crownfall je tekući story događaj unutar Dota 2. Prvi čin, poznat kao The Markets of Midgate, je sada dostupan na ograničeno vreme, omogućavajući igračima da saznaju više o Dota univerzumu, dok zarađuju jedinstvene kozmetičke nagrade, uključujući nove jedinstvene kozmetičke setove, tauntove, creeps, emotikone, kao i dva potpuno nova Arcana za svakog od glavnih likova u Crownfall.

Valve opisuje Crownfall kao “nešto potpuno novo” što je tim želeo da proba već neko vreme. Još bolje, za razliku od Overwatch 2: Invasion, ovaj story sadržaj će biti dostupan besplatno svim igračima. Takođe postoji i vezani strip koji pomaže da se postave događaji Crownfalla za one koji zaista žele da se duboko upuste u lore.

Naravno, postoje neki paketi za kupovinu dostupni uz besplatan sadržaj, poput Midgate Pathdinfer Pack, koji košta $14.99 i uključuje Crownfall Coins, kao i dodatne kozmetičke predmete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More