Fable reboot izlazi 2025. godine, prema glasinama

0
83
fable-reboot-izlazi-2025.-godine,-prema-glasinama

Fable reboot od strane Microsofta izgleda da napreduje dobro, sa Playground Games koji zapošljava nekoliko novih developera da ubrzaju rad na projektu. Iako se ne zna mnogo o igri, već je izazvala rastuće uzbuđenje unutar Xbox zajednice.

Prošle godine, studio je takođe debitovao sa novim trejlerom za Fable. U trenutnom iščekivanju, poznati izvor curenja informacija tvrdi da Xbox cilja na grub prozor za izlazak igre u 2025. godini.

Prvi put otkrivena 2020. godine, Xbox je ostao zatvorenih usta o Fable i njegovom napretku. Međutim, izvor curenja informacija NateTheHate navodi da je prošle godine čuo za ciljani datum izlaska 2025. godine. Takođe je osvetlio razne druge Xbox igre.

Nagoveštavajući trenutnu igru id Software, insajder ukazuje na razvoj već postojeće franšize. Veruje da bi ove godine mogla da se dogodi zvanična objava za ovaj projekat, bilo da je u pitanju nova Doom ili Quake igra.

Na drugom mestu, navodi da bi Contraband mogao biti objavljen 2024. godine. Međutim, prozor za lansiranje Fable 2025. godine je možda najinteresantniji deo izveštaja, sa igrom pozicioniranom kao vodeća first-party ponuda.

Ako je tačno, Microsoft bi mogao da debituje sa detaljnijim pogledom na gameplay tokom predstojećeg Xbox Games Showcase. Tokom nedavnog podcasta, potvrđeno je da će se ova izložba ponoviti ove godine, vraćajući se u junu 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More