Norman Reedus nagoveštava da će Death Stranding 2 imati više nasilja i akcije

0
84
norman-reedus-nagovestava-da-ce-death-stranding-2-imati-vise-nasilja-i-akcije

Sa 16 miliona igrača, Death Stranding je sada među najprepoznatljivijim franšizama Hidea Kojime. Razvojni tim je spreman da oslobodi još jedno putovanje koje menja um u ovom univerzumu sa nastavkom, vraćajući bogatu postavu koja uključuje glumce poput Normana Reedusa.

Novi trejler za ovaj nastavak je emitovan prošlog meseca, stvarajući još veće iščekivanje za projekat. Norman Reedus je takođe dao više informacija o igri, navodeći da će sadržati više nasilja.

Norman Reedus je nedavno razgovarao o novom trejleru, objašnjavajući kako su mu neki elementi još uvek zbunjujući. To je sasvim prirodno jer su najnoviji trejleri Hidea Kojime ostavili mnoge hardcore fanove zbunjene, uključujući i nas.

Izjavio je da se priča polako sastavlja kako svaki trejler otkriva više o igri. Glasovni glumac je dalje primetio da igra izgleda da ima mnogo grandiozniji pristup razmerama ovog univerzuma.

Međutim, njegov komentar o prirodi igre bio je najinteresantniji. Norman Reedus je uporedio prvu igru i Death Stranding 2, navodeći da druga deluje agresivnije.

Imam osećaj da ova ima više nasilja u sebi.

-Norman Reedus

Nagoveštaji ovog nasilja su prikazani u nedavnom snimku, tako da stvarno očekujemo viši nivo gejmpleja u odnosu na originalni Death Stranding.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More