iPad verzija Delta emulatora uskoro stiže

0
68
ipad-verzija-delta-emulatora-uskoro-stize

PCPress.rs Image

Popularni Nintendo emulator, Delta, koji je pre nekoliko nedelja stigao u App Store za iPhone uz veliku pompu, sada dobija verziju koja je optimizovana za iPad. Programer Rajli Testut podelio je ažuriranje na Threads ovog vikenda otkrivajući da je iPad aplikacija u izradi i da je sada prioritet pošto je Apple promenio svoju politiku po pitanju emulatora igara.

PCPress.rs Image

Aplikacija za iPad je „pri kraju“, a pretplatnici na Testut-ov Patreon sada mogu da je dobiju preko AltStore-a, alternativnog tržišta koje je programer kreirao pre nekoliko godina za bočno učitavanje iOS i iPadOS aplikacija. U suprotnom, možete malo sačekati da dođe sa Deltinim sledećim velikim ažuriranjem, verzijom 1.6.

U najavi SEGA Genesi emulator

U postu, Testut je takođe podelio mali pregled kako će raditi na iPad-u. Delta je objavljena kao naslednik Testutovog Game Boy Advance emulatora, GBA4iOS, i podržava niz drugih Nintendo sistema, uključujući NES, SNES, N64 i DS. Ne bi trebalo da prođe mnogo vremena dok se iPad verzija ne završi — Testut je napisao da tim samo treba da „dovrši skinove kontrolera i da popravi neke poslednje greške. Oni takođe rade na multiplaiyer-u od uređaja do uređaja, napisao je Testut. I, kao dodatnu poslasticu, rekao je da je i SEGA Genesis emulator na putu. To je još uvek u beta verziji, ali će postati dostupno „uskoro“.

Izvor: Engadget

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.