TOP 5: Uređaja visoke tehnologije za čišćenje vašeg doma

0
61
top-5:-uredjaja-visoke-tehnologije-za-ciscenje-vaseg-doma

U našem modernom svetu, dve stvari ostaju konstantne: napredak tehnologije i nakupljanje prašine. Opravdanje je da je ova druga neprijatnost koju će prva pomoći da se otkloni. I to zato što je čišćenje vremenski zahtevan posao, dok je tehnologija inovacija koja štedi vreme. Spojite ove dve stvari zajedno, tvrde inovatori, i imate dobitnu formulu za čist dom.

Od potpuno novog Dyson usisivača koji može usisavati, dezinfikovati i prati podove do prelepo dizajnirane mašine za pročišćavanje vazduha, ovo su najbolji novi uređaji koji će vam pomoći vaš dom učinite najčistijim do sada.

Dyson V15s Detect Submarine

Dyson V15s Detect Submarine

Prošle jeseni Dyson je lansirao V15s Detect Submarine. Ovaj bežični usisivač sa mopom je Dysonov prvi usisivač sa mokrim delom. Dysonov novi valjak je izrađen od čvrstog mikrovlakna (savršeno za kuhinjski pod koji je zaprljan ostacima hrane i uljima). Mikrovlaknasti valjak je periv i može se ukloniti radi čišćenja. Posuda sa čistom vodom (povezana sa usisivačem) može da drži do 300 ml vode, što Dyson tvrdi da je dovoljno za čišćenje prostora od 110 m2.

Saznaj Više

Roomba Combo j7+ Robot Usisivač i Mop

Roomba Combo j7+ Robot

Roomba od iRobot je postao deo popularne kulture. Ali to ne znači da je kompanija prestala inovirati svoju tehnologiju. Njihov najnoviji, Roomba Combo j7+ Robot Usisivač i Mop, ide toliko daleko da oseća kada se pod menja sa tvrdog na tepih i u potpunosti povlači svoj mop.

Saznaj Više

Amazon Smart Air Quality Monitor

Amazon Smart Air Quality Monitor

Sigurno je važno da intelligentni tehnološki uređaj čita temperaturu, relativnu vlažnost i atmosferski pritisak u vašem domu. Ono što može biti najvažnije na Amazon Smart Air Quality Monitor je očitanje CO2. Ako Amazon Alexa detektuje loš kvalitet vazduha, možete dobiti obaveštenja na telefonu ili čak obaveštenja na Echo uređajima. Uređaj je mali i izuzetno lagan, što ga čini korisnim kod kuće ili na putu kada spavate u hotelima ili Airbnbs-ima. Naposletku, ova tehnologija ide daleko u zaštiti od COVID-19. Sada je dobro poznato da je ventilacija ključni element u sprečavanju ove bolesti. Kao takav, visoki nivoi CO2 znače lošu ventilaciju vazduha, koja korelira sa potencijalnim nakupljanjem aerosola virusa.

Saznaj Više

Coway Airmega 230

Coway Airmega 230

Nažalost, čist vazduh postaje više od potrebe zbog stvarnih posledica klimatskih promena. Po našem mišljenju, Coway je najbolji iz dva razloga. Prvo, njegova tehnologija pročišćavanja zarobljava i deaktivira 99,99% svih čestica do 0,01 µm – manje od većine bakterija i virusa. I drugo, njihov prelep i promišljen dizajn unapređuje izgled svake prostorije u koju se postave njihovi proizvodi.

Saznaj Više

Litter-Robot 4

Litter-Robot 4

Većina ljubitelja mačaka izbegava posedovanje svojih malih dlakavih prijatelja zbog ružnog peska za mačke. I to je stvarna briga: ne samo da je dizajn ružan, već je posao čišćenja peska za mačke dovoljan razlog da mnogi ljudi odustanu od toga da dovedu mačku u svoj dom. Ti dani su prošli. Sa Litter-Robotom, nikada nećete morati da brinete o ponovnom sipanju peska. Ne samo da se uređaj sam čisti, već pruža visok nivo kontrole mirisa i nadzora količine otpada koji ostavljaju vaše mačke, obezbeđujući da njihovo vreme u kupatilu bude onoliko koliko treba.

Saznaj Više

Read More